OKUSI DIVJE TRAVE IN OSTALE DIVJAKE - Pri meni

Srečo imamo, da je Slovenska Istra polna užitnih divjih rastlin. Kar 90% vseh divjih trav pri nas je užitnih, a seveda se najraje posvetimo tistim okusnim. Prek didaktičnih senzoričnih delavnic, chefovskih večerov, skupinskih nabiranj v naravi lahko z nami spoznate načine, kako našo okolico in njene naravne danosti kar najbolje izkoristiti. Divje poganjke bomo torej vlagali, pripravljali, kuhali, sekljali in predvsem iskali načine, kako lahko njihove prehrambne prednosti uravnotežimo z dobrimi okusi!

Kdaj:TAKOJ, KO BOMO SPET LAHKO ORGANIZIRALI DOŽIVETJA

Kje: Domačija Butul, Manžan

Rezervacije&informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , 041 718 219

Facebook: https://www.facebook.com/domacija.butul?ref=br_rs

Čas trajanja doživetja: od 11:00 do 16:00 ure